Λεπτομέρειες προϊόντος

115,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: MVH-MS410BT
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Θέλετε να αναβαθμίσετε το ηχοσύστημα στο σκάφος σας; Μην τονίζετε, ο πρωτοπόρος MVH-MS410BT θα κάνει το κόλπο.

Το MVH-MS410BT θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Pioneer Smart Sync. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες πλοήγησης, επικοινωνίας και μουσικής συνεχούς ροής από ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας στο smartphone σας. *Απαιτεί λήψη της εφαρμογής PSS. Μπορεί να απαιτεί πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτων.

Pioneer έχει beefed-up τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε και να ελέγξετε ταυτόχρονα 2 x τηλέφωνα. Αυτό είναι σωστό, μπορείτε τώρα να συνδέσετε 2 τηλέφωνα x μέσω Bluetooth, την ίδια στιγμή, και να απολαύσετε hands-free τηλεφωνικές κλήσεις ή μουσική streaming. Ακόμα καλύτερα, η λειτουργία αυτόματης σύνδεσης συνδέει αυτόματα και τα δύο τηλέφωνα, ώστε οι εισερχόμενες κλήσεις από οποιοδήποτε από τα ζεύγη τηλεφώνων μπορούν να απαντηθούν.

Αγαπάτε το Spotify; Καλά είναι τώρα μια αφιερωμένη πηγή ήχου στο μενού MVH-MS410BT. Αυτό είναι ένα πραγματικά εύχρηστο χαρακτηριστικό γνώρισμα για εκείνους από μας που αγαπούν την άντληση μιας λίστας αναπαραγωγής Spotify στο αυτοκίνητο επειδή το MVH-MS410BT θα ελέγξει άμεσα το περιεχόμενο από το Spotify app σε ένα iPhone (μέσω USB ή Bluetooth) ή αρρενωπό smartphone (μέσω Bluetooth). Δεν χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. μπορείτε να παίξετε, να διακόψετε και να παραλείψετε κομμάτια, ή ακόμα και να περιηγηθείτε σε λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ και ραδιοφωνικούς σταθμούς, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ελέγχου στο MVH-MS410BT.

Με ένα σύμμορφο επικαλυμμένο PCB, μια οθόνη LED υψηλής ορατότητας, 2 x RCA pre-out, δέκτη AM/FM, Bluetooth και το πιο σημαντικό συμβατό με την εφαρμογή Pioneer Smart Sync, το MVH-MS410BT θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στα ταξίδια σας με σκάφος.

*This το πρότυπο δεν είναι αδιάβροχο ή αδιάβροχο. Μην τοποθετείτε αυτόν τον δέκτη σε θέση εκτεθειμένη σε άμεσο ηλιακό φως, σε επαφή με υγρά/υγρά ή σε υπερβολική θερμότητα, υγρασία ή σκόνη.

PIONEER SMART SYNC APP

Η υποστήριξη της εφαρμογής Pioneer Smart Sync σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τη δύναμη του smartphone σας, επεκτείνεται, εξελίσσεται και περαιτέρω κάθε στιγμή που ξοδεύετε στο αυτοκίνητό σας. Συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναπαραγωγής μουσικής από την αγαπημένη σας πηγή ροής, να επιτρέπετε την αναπαραγωγή μουσικής από έως και 5 συσκευές, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να ακούτε μηνύματα, να μεταβαίνετε σε έναν προορισμό, να χρησιμοποιείτε αναγνώριση φωνής και να ρυθμίζετε το ηχοσύστημα σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ LCD ΥΨΗΛΉΣ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑΣ

Το Pioneer MVH-MS410BT διαθέτει ένα λευκό LCD με μαύρους χαρακτήρες που συνηθίζει να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συνεχή καταπολέμηση της λάμψης για να δείτε την οθόνη. Το εικονίδιο "APP" θα σας ενημερώσει επίσης για τη σύνδεσή σας με το Pioneer Smart Sync με μια ματιά.

ΣΎΜΜΟΡΦΟ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΈΝΟ PCB

Η σύμμορφη επίστρωση προστατεύει το PCB από τη διάβρωση καθιστώντας το ιδανικό για θαλάσσια χρήση*.
* Μην τοποθετείτε το δέκτη σε θέση εκτεθειμένη σε άμεσο ηλιακό φως, επαφή με νερό/υγρά ή υπερβολική θερμότητα, υγρασία ή σκόνη.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΜΕ ΤΟ SPOTIFY

Το Spotify είναι πλέον μια αποκλειστική πηγή ήχου, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε απευθείας την εφαρμογή Spotify σε μια συνδεδεμένη συσκευή iPhone (μέσω USB ή Bluetooth) ή Android (μέσω Bluetooth). Ξεχάστε να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να παίξετε, να διακόψετε και να παραλείψετε κομμάτια, να περιηγηθείτε σε λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ και ραδιοφωνικούς σταθμούς εν κινήσει χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ελέγχου της μονάδας κεφαλής.

 

ΆΜΕΣΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ USB ΓΙΑ ΤΟ IPHONE

Το MVH-MS410BT είναι έτοιμο να κυλήσει με την άμεση συνδετικότητα στο iPhone σας για την αναπαραγωγή μουσικής μέσω ενός αυθεντικού καλωδίου usb της Apple στην αστραπή. Ισχυρά εργαλεία, όπως η Αναζήτηση συνδέσεων και η Αναζήτηση αλφαβήτου, σας βοηθούν να βρίσκετε το περιεχόμενο πιο γρήγορα. Η ενσύρματη σύνδεση USB του συστήματος παρέχει άμεση ψηφιακή μεταφορά σήματος από τη συσκευή για καθαρό, καθαρό ήχο, διατηρώντας παράλληλα το iPhone φορτισμένο.

*Συνιστούμε να επιβεβαιώσετε τη συμβατότητα του iPhone σας με την ομάδα υποστήριξης ή το τοπικό εξουσιοδοτημένο κατάστημα λιανικής πώλησης, πριν από την πραγματοποίηση μιας αγοράς.

ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ANDROID

Οι συσκευές Android που εκτελούν λειτουργικό σύστημα 4.0 ή νεότερη έκδοση μπορούν να συνδεθούν, ώστε η μουσική που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνό τους να μπορεί να αναπαραχθεί στο MVH-MS410BT, χωρίς την ανάγκη για μια εφαρμογή. Η διαδικασία γίνεται δυνατή χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο μεταφοράς πολυμέσων (MTP). Το MTP επιτρέπει στο δέκτη να αναγνωρίσει το android smartphone ως συσκευή αποθήκευσης μουσικής. Οι χρήστες μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στη μουσική μέσω USB που αποθηκεύεται σε μια αρρενωπή συσκευή και να λειτουργήσουν τις βασικές λειτουργίες όπως FF, REW, παιχνίδι, παύση, τυχαία αναπαραγωγή, και επανάληψη. Μπορούν να εμφανιστούν πληροφορίες μετα-δεδομένων, όπως το κομμάτι, ο καλλιτέχνης και το όνομα του άλμπουμ.

*Συνιστούμε να επιβεβαιώσετε τη συμβατότητα με το iPhone ή το iPod σας με την ομάδα υποστήριξης ή το τοπικό εξουσιοδοτημένο κατάστημα λιανικής πώλησης, πριν από την πραγματοποίηση μιας αγοράς.

ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΉ FLAC

Αυτός ο δέκτης Pioneer σας παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων FLAC (Free Lossless Audio Codec) από USB, τα οποία είναι γενικά 50-60% μικρότερα από τα παραδοσιακά αρχεία WAV διατηρούν ακόμα την ποιότητα ήχου της αρχικής πηγής.

*Αναπαραγωγή FLAC έως 44,1 kHz δειγματοληψίας freq & 16-bit για αρχεία σε USB.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1