Λεπτομέρειες προϊόντος

250,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: TS-WX400DA
-ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ ( ΟΓΚΟΥ ) ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ή καλέστε στο 2109584031
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Ισχυρό μπάσο, χωρίς να χάσει χώρο.

Η Pioneer λανσάρει ένα άλλο προϊόν στη γενιά των ενισχυμένων subwoofers κατηγορίαςclass -D που ενσωματώνουν τον ΨΗΦΙΑΚΌ ΈΛΕΓΧΟ BASS. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό δημιουργεί δύο επιλεγμένες λειτουργίες Μπάσων: DEEP και DYNAMIC, παράγοντας 250 Watt ισχυρού, πλούσιου, βαθύ μπάσου που μπορείτε να αισθανθείτε, χωρίς να εγκαταλείψετε το χώρο. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ελέγξουν και να προσαρμόσουν τις δύο λειτουργίες μπάσων απευθείας από το παρεχόμενο ενσύρματο τηλεχειριστήριο και μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το TS-WX400DA κάτω από τα μπροστινά καθίσματα ή στο πορτμπαγκάζ.

Χάρη στη συμπερίληψη της τεχνολογίας Class-D, το TS-WX400DA της Pioneer είναι ακόμα πιο εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς είναι σε θέση να λαμβάνει σήματα εισόδου υψηλής (εισόδου γραμμής ηχείου) και χαμηλής εισόδου (RCA Line Input), πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το συνδέσετε με το στερεοφωνικό σας μετά την αγορά ή το αρχικό εργοστασιακά προσαρμοσμένο στερεοφωνικό, για να αναβαθμίσετε εύκολα τον ήχο που έχετε τώρα.

Το TS-WX400DA είναι ένα μικρό ενεργό subwoofer σε σφραγισμένο περίβλημα, παρέχοντας μέγιστη ισχύ 250 W και ονομαστική ισχύ 100 W.

Προδιαγραφές

Εφαρμογή Καρσούμφτ
Εφαρμογή ΚαρσούμφτΕφαρμογή προσομοιωτή ήχου αυτοκινήτου για βελτιωμένη εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο
ΨΗΦΙΑΚΌΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΜΠΆΣΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΌΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΜΠΆΣΩΝΗ επιλογή "BASS MODE" (DEEP/DYNAMIC) σας επιτρέπει να ταιριάξετε το καλύτερο μπάσο στυλ με την επιλογή της αγαπημένης σας μουσικής.

Main Features

CarSoundFit App  
DIGITAL BASS CONTROL  
Type Enclosed Sealed Active
Maximum power 250 W
Continuous power output 100 W
Frequency response DEEP Bass Mode: 20 - 100 Hz
DYNAMIC Bass Mode: 20 - 100 Hz
Sensitivity DEEP Bass Mode: 100 dB
DYNAMIC Bass Mode: 100 dB dB
Weight 4.3 kg
Dimensions (W x H x D) 300 mm x 100 mm x 200 mm