Λεπτομέρειες προϊόντος

159,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: DMH-A241BT
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Ισχυρή ψυχαγωγία για το αυτοκίνητό σας.

Το "Κοντό Πλαίσιο" 2-Din DMH-A241BT σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα συμβατό τηλέφωνο iPhone ή Android χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο USB, το οποίο σας επιτρέπει να αντικατοπτρίσετε και να ελέγξετε το έξυπνο τηλέφωνό σας από το ταμπλό σας με βολικό τρόπο. Αναπαράγει περιεχόμενο ήχου/ βίντεο από συσκευές USB.

Επιπλέον, αυτή η συσκευή αναπαραγωγής AV διαθέτει Bluetooth, επιτρέποντάς σας να κάνετε streaming στη μουσική σας ή να καλέσετε hands-free μέσω ασύρματης σύνδεσης.

Αναβαθμίστε τη μουσική σας με λειτουργίες ήχου υψηλής ποιότητας: Το γραφικό EQ 13 ζωνών σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου στις δικές σας προτιμήσεις.

Προδιαγραφές

Σύνδεση στο Web
Σύνδεση στο WebΗ νέα εφαρμογή WebLink επεκτείνει την ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο με έναν εκπληκτικό κόσμο εφαρμογών. Απολαύστε εξατομικευμένη μουσική, βίντεο και άλλο συνδεδεμένο περιεχόμενο που τροφοδοτείται από το τηλέφωνο / tablet σας και το cloud.
Bluetooth<sup>®</sup>
Bluetooth®Υπακούστε στους τοπικούς νόμους οδήγησης με ενσωματωμένο Bluetooth (HFP). Ευρεία ομιλία ζωνών hands-free κλήση, ασύρματη ροή ήχου (A2DP) με τον καλλιτέχνη, το λεύκωμα, και την αναζήτηση τραγουδιών, την απλή σύζευξη, και τον ήχο ελέγχου (AVRCP), Bluetooth® ασύρματη τεχνολογία έχει καταστήσει τη ζωή στο όχημα ασφαλέστερη και καταλληλότερη.
6.2
6.2" σαφής τύπος ανθεκτική οθόνη αφήςΟι πρωτοποριακές επιτροπές επίδειξης σαφής τύπος αντιστέκονται σχεδιάζονται για την όμορφη τραγανή και λεπτομερή αναπαραγωγή με την ενισχυμένη ορατότητα.
Μεσαφράς
ΜεσαφράςΑυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για σύγχρονες μορφές ψηφιακής μουσικής.
Κοντό πλαίσιο
Κοντό πλαίσιοΤο ρηχό βάθος αυτού του προϊόντος παρέχει εύκολη και ευέλικτη εγκατάσταση.
Κατασκευασμένο για iPod / iPhone
Κατασκευασμένο για iPod / iPhoneΕλέγξτε απευθείας το iPod / iPhone σας, για φόρτιση, μουσική και βίντεο μέσω ενός προαιρετικού καλωδίου διεπαφής (πωλείται ξεχωριστά), ανάλογα με τη συσκευή iOS. Οι πληροφορίες τραγουδιού, καλλιτέχνη, χρόνου και άλμπουμ εμφανίζονται όμορφα στην οθόνη αφής.
Συμβατό σύστημα με το Android
Συμβατό σύστημα με το AndroidΣύνδεση και ακρόαση μουσικής που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας χωρίς την ανάγκη εφαρμογής
Εισαγωγή USB
Εισαγωγή USBΣυνδέστε οποιαδήποτε συσκευή με καλώδιο διασύνδεσης USB για να φορτίσετε τη συσκευή σας ή να ακούσετε καθαρό, καθαρό ήχο.
FLAC
FLACΑπολαύστε αρχεία ψηφιακού ήχου χωρίς απώλειες FLAC στο όχημά σας με έξοδο αναπαραγωγής σε ποιότητα CD, χωρίς να χρειάζεται να μετατρέψετε.
Γραφικό EQ 13 ζωνών
Γραφικό EQ 13 ζωνώνΠροσαρμόστε λεπτομερώς την έξοδο ήχου για μια μουσική εμπειρία προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.
Σίρι Μάτια Ελεύθερα
Σίρι Μάτια Ελεύθερα χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Siri του iPhone σας μέσω του εξωτερικού μικροφώνου της μονάδας σας και των ηχείων του οχήματός σας
 
Τεμάχια ανά συσκευασία:1