Λεπτομέρειες προϊόντος

125,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: TS-D10D4
-ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ή καλέστε στο 2109584031 Για την σειρά PERI Pioneer European Reference Installer Η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer.
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Ισχυρό μπάσο

Ανακαλύψτε τη σειρά Pioneer TS-D των subwoofer. Σχεδιασμένα για να δημιουργούν έντονα, ισχυρά βαθιά μπάσα, αυτά τα subwoofer είναι το τέλειο ταίριασμα που χρησιμοποιείται παράλληλα με τα ηχεία της σειράς TS-D .
Αν ψάχνετε για καινοτομία, εκπληκτικό βάθος χαμηλής συχνότητας σε συνδυασμό με ακρίβεια, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από τη σειρά TS-D.

 

Χτισμένο από ένα ισχυρό θεμέλιο κορυφαίων subwoofer, η σειρά TS-D προσφέρει αξιοπιστία, ισχύ και ικανότητα παραγωγής μεγάλου, καθαρού και χωρίς παραμόρφωση ήχου που είναι απλά ασύγκριτη με οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία της . 

 

Όταν τροφοδοτείται από ενισχυτές της σειράς GM-D της Pioneer, τα υπογούφερ Pioneer TS-D Series είναι σε θέση να προσφέρουν πραγματικά ισχυρά, πλούσια, υψηλής ποιότητας μπάσα, ανεξάρτητα από το επίπεδο έντασης .

 

Αναβαθμίστε τον ήχο σας με το Pioneer TS-D10D2 . Αυτό το διπλό πηνίο 2 Ohm (2 Ω x 2) Υπογούφερ 25cm / 10 "παρέχει μέγιστη ισχύ 1500 W και Ονομαστική ισχύ 500 W. 

 

Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης ιστορίας των 80 ετών της Pioneer, η τεχνολογία ηχείων μας έχει επιτύχει τα όρια της αναπαραγωγής ήχου ποιότητας, με έναν ασυμβίβαστο σχεδιασμό που μπορεί να προσφέρει μόνο η Pioneer. Η Pioneer σχεδιάζει, κατασκευάζει και κατασκευάζει κάθε εσωτερικό ηχείο Pioneer σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές απόδοσης και ποιότητας της Pioneer. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε περήφανοι που ονομάζουμε τα τελευταία ηχεία της σειράς Z και D «High Performance». Η Pioneer είναι παθιασμένη στην αναπαραγωγή μουσικής στην πιο καθαρή μορφή και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν τα ηχεία έχουν εγκατασταθεί σωστά, μεγιστοποιώντας την απόδοσή τους στο συγκεκριμένο όχημά σας. Για να γίνει αυτό, η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να εγκαταστήσουν τις σειρές Z και D της Pioneer, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή ηχητική εμπειρία. Αυτά ταΟι συνεργάτες της Pioneer μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τις σειρές Pioneer Z και D. Μην ακούτε μόνο τη μουσική σας, Ακούστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. 

Προδιαγραφές

PERI Pioneer European Reference Installer
PERI Pioneer European Reference InstallerΗ Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μέγεθος 25 εκ
Μέγιστη ισχύς 1500 W
Ονομαστική ισχύς εισόδου 500 W
Απόκριση συχνότητας 20 Hz έως 6,6 kHz
Ευαισθησία 74 dB
Αντίσταση 4 Ω x 2
Βάθος συναρμολόγησης 140 χιλ
Κοπή τρύπας 230 mm
Υλικό Woofer Aramid Fiber διασυνδεδεμένος κώνος IMPP ™
Τύπος πηνίου φωνής Μεγάλο πηνίο φωνής. Χαλκός στρογγυλό σύρμα 4 στρωμάτων
Τύπος μπομπίνας Voice Coil Αλουμίνιο
Χαμηλότερη συχνότητα συντονισμού 40 Ηζ
Μαγνήτες Φερρίτης
Βάρος 4,06 κιλά
Σύσταση. Περίβλημα [l] 19,81 (14,2 λίτρα έως 22,6 λίτρα)
Σύσταση. Περίβλημα [ft 3 ] 0,7
PERI Pioneer European Reference Installer Η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer.