Λεπτομέρειες προϊόντος

190,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: TS-WX300A
-ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ ( ΟΓΚΟΥ ) ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ή καλέστε στο 2109584031 - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούνται αυθημερόν SUB 12'' ΕΝΕΡΓΟ PIONEER TS-WX300A ( με ενσωματομένο ενισχυτή ) -ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

  τεχνικά χαρακτηριστικά 

τι περιλαμβάνει η συσκευασία 

Ισχυρό μπάσο, εύκολο στην εγκατάσταση.

Αναβαθμίστε το σύστημα ήχου των οχημάτων σας με αυτό το εύκολο στην εγκατάσταση πακέτο Pioneer Active Subwoofer για δυνατά ισχυρά μπάσα. (Ο ενισχυτής είναι ενσωματωμένος και τα καλώδια περιλαμβάνονται).

 

Το TS-WX300A διαθέτει ένα ισχυρό και ελαφρύ κωνικό ηχείο IMPP ™ (χυτοσίδηρο από έγχυση), που παρέχει σταθερά και ρυθμικά μπάσα. Διαθέτει επίσης ενισχυτή Class-D που είναι ενσωματωμένος στην πλευρά του περιβλήματος , ενισχύοντας τα μπάσα σε μεγάλους όγκους, αλλά και διευκολύνοντας την εγκατάσταση, καθώς μπορεί να εξοικονομήσει χώρο και χρόνο εγκατάστασης. Ο ενισχυτής Class-D έχει επίσης διάφορες ρυθμίσεις που εξασφαλίζουν ότι ο χρήστης μπορεί να πάρει το είδος μπάσων που θέλουν, ανάλογα με το δικό τους γούστο στη μουσική.

 

Το TS-WX300A είναι ένα υπογούφερ 30 εκ. Σε περίβλημα με σχεδίαση με φωτοστέφανο, με μέγιστη ισχύ 1300 W και ονομαστική ισχύ 350 W.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μέγεθος 30 cm
Μέγιστη ισχύς 1300 W
Ονομαστική ισχύς εισόδου 350 W
Απόκριση συχνότητας 20 - 130
Ευαισθησία 113 dB
Υλικό γούφερ Πολτός
Τύπος φωνητικού πηνίου Χαλκός στρογγυλό καλώδιο 4-στρώμα
Τύπος πηνίου φωνής Πολυϊμίδιο
Μαγνήτες Φερρίτη
Βάρος 10,3 kg