Λεπτομέρειες προϊόντος

6,00 €
Διαθεσιμότητα:
Παράδοση σε 10 έως 30 ημέρες
SKU: 22.00.74
3 SMD3030 samsung
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

14K  CANBUS T10 / 501 / W5W 3 ΛΑΜΠΑ LED

νέο και αποκλειστικό προϊόν PREMIUM!

Αυτό το νέο και αποκλειστικό μοντέλο λαμπτήρων 14K Gold T10 / 501 / W5W υψηλής ισχύος LED έχει συνολικά x3 Samsung Chips 3030 LED ενσωματωμένα σε κάθε λαμπτήρα. 14K χρυσός είναι μια ολοκαίνουργια και καινοτόμο τεχνολογία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας φωτισμού.

Αυτοί οι λαμπτήρες LED T10 / 501 / W5W έχουν πάχος PCB πάχους 2,5 χιλιοστών με 1U Gold Imerition Gold Layer - το οποίο είναι το κλειδί για τη δραματική μείωση των ποσοστών ελαττωμάτων σε λαμπτήρες LED. Αυτοί οι βολβοί επωφελούνται επίσης από την τεχνολογία ENIG Technology (Electroless Nickel Immersion Gold) δίνοντάς σας ένα εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας προϊόν - το είδος της τεχνολογίας που θα βρείτε στα premium keyboard.  

Αυτοί οι λαμπτήρες LED πωλούνται ως ζεύγος η τεμάχιο και προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς στο όχημά σας. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέπουν τους τρέχοντες κίτρινους / πορτοκαλί λαμπτήρες αλογόνου σε ένα καθαρό και καθαρό λευκό φως, χρησιμοποιώντας ελάχιστη ισχύ χάρη στην τεχνολογία LED SMD της Samsung.

Αυτοί οι λαμπτήρες διαθέτουν συνολικά x3 LEDs υψηλής ισχύος Samsung τοποθετημένα γύρω από κάθε λάμπα για να εξασφαλίσουν ομοιόμορφη και μέγιστη απόδοση φωτός μέσα στο φωτιστικό ,  δίνοντάς σας τα φωτεινότερα επίπεδα φωτισμού σε όλες τις κατευθύνσεις.

 Αυτή η νέα έκδοση έχει επίσης ένα πολύ λεπτό και επίπεδο σχέδιο που επιτρέπει την τοποθέτηση σε ακόμη πιο περιορισμένες εφαρμογές στο όχημά σας.

Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδανικό για εφαρμογές όπου απαιτείται ένα ακόμη διαδεδομένο φως, όπως φώτα πορείας / στάθμευσης, φώτα πορτμπαγκάζ, εσωτερικά φώτα και ακόμη και φώτα πινακίδας που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς είναι 100% CANBUS για  οποιοδήποτε όχημα.

100% αντικατάσταση plug and play για τους τρέχοντες λαμπτήρες T10 / 501 / W5W και θα φανεί εξαιρετική μόλις εγκατασταθεί. Θυμηθείτε ότι αυτά μπορούν να εγκατασταθούν σε διάφορες τοποθεσίες μέσα και γύρω από το όχημά σας, από φώτα πινακίδας , εσωτερικά φώτα και ακόμη  ντουλαπάκι / σκίαστρο  

 

Παρακάτω παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της λυχνίας LED 14K Gold T10 / 501 / W5W Wedge: -

 

Χρώμα - καθαρό λευκόχρωμο  600κ .

OEM Fitment - σχεδιασμένο για να ταιριάζει ακριβώς όπως οι λαμπτήρες εργοστασίων, χωρίς κόψιμο ή συγκόλληση καλωδίων αργαλειών.

Ισχύς & Αποδοτικότητα - εξοικονόμηση ενέργειας 3 LEDs υψηλής απόδοσης Samsung 3030 για να λειτουργούν με οχήματα 12V.

ifespan - 50.000 ώρες, χάρη στα υψηλής ποιότητας μη φωτιστικά LED 3030 LEDs.

Τεχνολογία ENIG - Χρυσή επίστρωση νικελίου χωρίς ηλεκτρόλυση.

Καινοτόμος ψύκτης - λειτουργία ψύξης = μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Καινοτόμο PCB - πάχους 2,5mm με 1U Gold Imerition Gold Layer.

Multi Fitment - μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οτιδήποτε, που είναι εφοδιασμένο με φις T10 / 501 / W5W!

CANBUS Friendly - θα λειτουργήσει με όλα τα εξοπλισμένα με CANBUS οχήματα, χωρίς σφάλματα.

 

Όλοι οι λαμπτήρες μας 14K Gold LED έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που εισάγονται από όλο τον κόσμο.