Λεπτομέρειες προϊόντος

200,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: ts-wx140da
Ενεργό γούφερ εξοικονόμησης χώρου με ενσωματωμένο ενισχυτή Class-D που χρησιμοποιεί ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΠΑΣΩΝ για ΒΑΘΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ ελεγχόμενα μπάσα. Εύκολο στην εγκατάσταση χάρη στο μικρό του αποτύπωμα. (170 W)
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Ισχυρό μπάσο, χωρίς απώλεια χώρου.

Η Pioneer λανσάρει άλλο ένα προϊόν στη γενιά ενισχυμένων υπογούφερ Class-D που ενσωματώνουν το DIGITAL BASS CONTROL. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό παράγει τρεις επιλέξιμες λειτουργίες μπάσων: DEEP, NATURAL και DYNAMIC, παράγοντας 170 Watt ισχυρών, πλούσιων, βαθιών μπάσων που μπορείτε να αισθανθείτε, χωρίς να αφήσετε χώρο. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ελέγξουν και να προσαρμόσουν τις τρεις λειτουργίες μπάσων απευθείας από το παρεχόμενο ενσύρματο τηλεχειριστήριο και μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το TS-WX140DA κάτω από τα μπροστινά καθίσματα ή στο πορτμπαγκάζ.

 

Χάρη στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας Class-D, το TS-WX140DA της Pioneer είναι ακόμα πιο εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς μπορεί να λαμβάνει και τα δύο σήματα εισόδου High (Speaker Line Input) και Low (RCA Line Input), πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το συνδέσετε στο aftermarket ή γνήσιο εργοστασιακό στερεοφωνικό, για να αναβαθμίσετε εύκολα τον ήχο που έχετε τώρα.

 

Το TS-WX140DA είναι ένα μικρό ενεργό υπογούφερ σε σφραγισμένο περίβλημα, που παρέχει μέγιστη ισχύ 170 W και ονομαστική ισχύ 50 W.

Προδιαγραφές

EV Optimized
EV OptimizedΑυτό το συμπαγές υπογούφερ είναι η τέλεια λύση για να προσθέσετε πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα στο ηλεκτρικό σας όχημα (EV), χωρίς την τυπική θυσία στο διάστημα! Με έναν ενσωματωμένο ενισχυτή Class-D υψηλής απόδοσης, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σχεδιασμό χαμηλού βάρους και συμπαγές μέγεθος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για χαμηλότερα χιλιόμετρα λόγω της προσθήκης μπάσων σας.
Εφαρμογή CarSoundFit
Εφαρμογή CarSoundFitΕφαρμογή προσομοιωτή ήχου αυτοκινήτου για βελτιωμένη εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΑΣΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΑΣΩΝ Με δυνατότητα επιλογής "BASS MODE" (DEEP/DYNAMIC) μπορείτε να ταιριάξετε το καλύτερο στυλ μπάσου με την αγαπημένη σας μουσική.

Κύρια χαρακτηριστικά

EV Optimized  
Εφαρμογή CarSoundFit  
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΑΣΩΝ  
Μέγεθος 20 εκ
Μέγιστη ισχύς 170 W
Συνεχής ισχύς εξόδου 50 W
Απόκριση συχνότητας Λειτουργία DEEP Bass: 20 - 200 Hz
NATURAL Λειτουργία μπάσων: 40 - 200 Hz
ΔΥΝΑΜΙΚΗ Λειτουργία μπάσων: 40 - 160 Hz
Ευαισθησία Λειτουργία βαθιών μπάσων: 95 dB
NATURAL Λειτουργία μπάσων: 98 dB
ΔΥΝΑΜΙΚΗ Λειτουργία μπάσων: 100 dB
Υλικό γούφερ Αλουμίνιο
Περιβάλλω Ουρεθάνη
Τύπος πηνίου φωνής Χάλκινο στρογγυλό σύρμα 4 στρώσεων
Τύπος μπομπίνας Voice Coil Γυαλί Ιμίδι
Μαγνήτες Στρόντιο
Βάρος 3,1 κιλά
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) 280 x 200 x 70