Λεπτομέρειες προϊόντος

200,00 €
Διαθεσιμότητα:
Παράδοση σε 10 έως 30 ημέρες
SKU: DEQS1000a2
Pioneer DEQS1000a2 Universal Επεξεργαστής Ηχου Εφαρμογή Sound Tune και οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω του κινητού σας
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

ΓΙΑΤΙ το DEQ-S1000A;

Ο γενικός επεξεργαστής ήχου DEQ-S1000A της Pioneer, είναι ό,τι χρειάζεται για να αναβαθμίσετε την ποιότητα ήχου του στερεοφωνικού και των ηχείων του εργοστασίου σας .
Το DEQ-S1000A ενσωματώνει το DSP διπλού πυρήνα 48-bit υψηλής απόδοσης της Pioneer για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας. Ένα εσωτερικό ρολόι και μοτίβο είναι ρυθμισμένα βέλτιστα, έτσι η υποβάθμιση του ήχου από τον θόρυβο jitter εξαλείφεται πλήρως .
Όταν χρησιμοποιείται με την εφαρμογή Sound Tune της Pioneer , όλες οι ρυθμίσεις, από τις πιο απλές έως τις πιο προηγμένες, μπορούν να πραγματοποιηθούν διαισθητικά και εύκολα από την οθόνη αφής του smartphone σας .
Καθώς το υπάρχον εργοστασιακό στερεοφωνικό οχήματος δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί, η εγκατάσταση είναι εύκολη , ειδικά καθώς το DEQ-S1000A είναι μικρό και συμπαγές , μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε στο όχημά σας και είναι συμβατό με διάφορα συστήματα .
Ανακαλύψτε το προϊόν

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αυτός ο γενικός επεξεργαστής ήχου είναι ό,τι χρειάζεται για μια σημαντική αναβάθμιση στην ποιότητα ήχου του εργοστασιακού στερεοφωνικού συστήματος και των ηχείων του οχήματος. Μόλις εγκατασταθεί, το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone σας και η εφαρμογή Pioneer Sound Tune για να ρυθμίσετε τον γενικό επεξεργαστή ήχου για το όχημά σας.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Συνδεθείτε στο αυθεντικό εργοστασιακό στερεοφωνικό σας σύστημα και απολαύστε άμεσα ήχο υψηλής ποιότητας , με τον τρόπο της Pioneer. Εναλλακτικά, προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα και χρησιμοποιήστε την ευελιξία του, για παράδειγμα, για να εκτελέσετε ένα σύστημα δικτύου 3 κατευθύνσεων, όπου μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ηχεία, υπογούφερ και ενισχυτές Pioneer .

ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
ΜΕΣΩ SMARTPONE

Όλες οι ρυθμίσεις , από τις πιο απλές έως τις πιο προηγμένες, είναι διαισθητικά προσβάσιμες μέσω της οθόνης αφής του smartphone σας . Όλες οι λειτουργίες μπορούν να εκτελεστούν εύκολα μέσω ενός smartphone και είναι προσβάσιμο ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων. Το DEQ-S1000A συνοδεύεται επίσης από τηλεχειριστήριο χειρός για να διασφαλίζετε ότι έχετε πάντα τον έλεγχο του ήχου.

02
 
 

ΤΙ είναι το Pioneer Sound Tune;

Η εφαρμογή Sound Tune της Pioneer είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταφέρετε τον ήχο υψηλής ποιότητας ήχου σε ένα βασικό εργοστασιακό σύστημα στερεοφωνικού και ηχείων αυτοκινήτου. Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται εύκολα μέσω ενός smartphone και είναι προσβάσιμο ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων .

Η εφαρμογή Sound Tune της Pioneer είναι διαθέσιμη μέσω του τοπικού σας App Store ή μέσω του Google Play.

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή

03
 
 

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του Pioneer Sound Tune

Απολαύστε και απολαύστε εύκολες ρυθμίσεις ήχου , όπως ζωντανές προσομοιώσεις , αποκλειστικά προκαθορισμένα EQ ή ακόμα και τη ρύθμιση Super "Todoroki Sound" της Pioneer . Από την άλλη πλευρά, για μια πληρέστερη, πιο προηγμένη εμπειρία, μεταβείτε από το ενσωματωμένο GEQ 13 ζωνών του DEQ-S1000A στο GEQ 31 ζωνών Pioneer Sound Tune, όπου μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον ήχο από κάθε μεμονωμένο ηχείο στο όχημά σας , ένα προς ένα, και τόσα άλλα.
Είναι πραγματικά μια δύναμη προηγμένου ήχου υψηλής ποιότητας .