Λεπτομέρειες προϊόντος

140,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: TS-WX306t
- Το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούντε αυθημερόν -ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO Στερεά, ρυθμικά και δυνατά μπάσα. Κατασκευασμένο από παχιά σανίδα MDF για εγγυημένη αντοχή και σταθερότητα, το σφραγισμένο σύστημα περιβλήματος TS-WX306B είναι καλά συντονισμένο για να αναπαράγει ισχυρά ρυθμικά μπάσα. Το περίβλημα TS-WX306B φιλοξενεί ένα ανθεκτικό γούφερ που είναι κατασκευασμένο με σύστημα ψύξης φωνής (VCCS), βελτιώνοντας την απομάκρυνση θερμότητας από το κέντρο του υπογούφερ, αυξάνοντας έτσι την απόκριση συχνότητας και τον χειρισμό υψηλής ισχύος. Ο εύχρηστος σύνθετος χωρίς ραφές κώνος IMPP της Pioneer διατηρεί αξιόπιστο χειρισμό ισχύος μέχρι 1300 Watt. Απαιτεί μόνο ένα ελάχιστο χώρο, το ρηχό κουτί χωράει εύκολα πίσω από ένα πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

 

 

δυνατό και ισχυρό μπάσο.

Κατασκευασμένο με παχύ πίνακα MDF για εξασφαλισμένη αντοχή και σταθερότητα, το σύστημα σωλήνων μπάσων-αντανακλαστικών TS-WX306T είναι καλά συντονισμένο για να αναπαράγει το punchy και ισχυρό μπάσο.

Ο σωλήνας TS-WX306T στεγάζει ένα ανθεκτικό woofer που είναι χτισμένο με σύστημα ψύξης φωνητικής σπείρας (VCCS), βελτιώνοντας την απομάκρυνση θερμότητας από το κέντρο του subwoofer, αυξάνοντας έτσι την απόκριση συχνότητας και το χειρισμό υψηλής ισχύος.
Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ελαφρύς σύνθετος άνευ ραφής κώνος IMPP της Pioneer διατηρεί αξιόπιστο χειρισμό ισχύος έως και 1300 Watt.

Το subwoofer έρχεται σε κυλινδρικό σχεδιασμό για να απαλλαγείτε από τα όρθια κύματα μέσα στο περίβλημα, προκειμένου να αποφευχθεί η υποβάθμιση της απόδοσης του μπάσου.

Προδιαγραφές

Full specifications

Main Features

Frequency response 20 - 125
Size 30 cm
Sensitivity 96 dB
Maximum power 1300
Nominal input power 350 W
Woofer material Injection-moulded polypropylene (IMPP)
Τεμάχια ανά συσκευασία:1